CK Active

Sinds september 2020 werken wij samen met CK Active, een specialist op het gebied van personal training gevestigd in Made. Hieronder stellen zij zich aan u voor;

“Een fit, gezond en gelukkig leven, daar geloven wij in! Onder het motto ‘Getting the best out of you’ gaan wij samen met jou aan de slag om te komen tot topprestaties.”

Sporten in een private gym, onder begeleiding van een eigen personal trainer is dé meest effectieve trainingsmethode die er is. Bij CK Active begeleiden en trainen we onze sporters met persoonlijke aandacht. Met een op maat trainingsplan brengen we hen verder dan ze vooraf had kunnen dromen.

Naast sport zijn voeding, ontspanning en herstel belangrijke elementen voor deze topprestaties. Daarom werken wij samen met specialisten die ons op dat gebied aanvullen. Op die manier kunnen wij een compleet pakket aan diensten leveren. Door de samenwerking met fysiotherapeuten kunnen wij onze sporters begeleiding blijven bieden wanneer er zich een blessure voordoet. De persoonlijke ondersteuning door de fysiotherapeut zorgt ervoor dat je gericht werkt aan je herstel en spoedig kan genieten van het plezier dat bewegen met zich meebrengt. Met de moderne fysioruimte bij CK Active hebben we alles onder één dak. Zo is een bezoek aan de fysio gelijk te combineren met een (aangepaste) training.

CK Active bestaat uit een team van diverse specialisten. Allemaal met een enthousiaste en gedreven aanpak, onderscheidend door hun persoonlijk specialisme.

Meer weten over CK Active neem een kijkje op de website www.ckactive.nl

Of volg ze via @ck_active (instagram)

@CKActive (facebook)